Emmeline Wouters - Algemeen Fysiotherapeut & Sportfysiotherapeut i.o.

Emmeline Wouters studeerde af in 2015 aan de Thim van der Laan Hogeschool Fysiotherapie in Nieuwegein. In het begin van haar carrière als fysiotherapeut heeft zij veel verschillende sporters gerevalideerd. Daar bleek echt haar hart te liggen en de keus om zich daar verder in de specialiseren lag voor de hand. Emmeline is nu bezig met de afronding van haar studie tot Master Sportfysiotherapeut.

Het sterke punt van Emmeline is dat zij samen met u als patiënt op zoek gaat naar de beste therapie om uw klachten op te lossen of te verminderen en om uw gezondheid te bevorderen.
Haar vrije tijd besteedt ze graag aan sporten zoals spinnen, skiën en fietsen. Verder begeleidt zij als fysiotherapeut Voordaan heren 1 in de Hoofdklasse Hockey. 

Haar ervaring ligt vooral in het behandelen van orthopedische, sport- en myofasciale klachten/beperkingen. Dit betreft zowel acute klachten als revalidatietrajecten na een operatie.

Specialisaties en aandachtspunten:

• Algemene Fysiotherapie
• Sport gerelateerde klachten
• Heup- en knieklachten
• Medical taping
• Hersenschuddingen

Emmeline is sinds 2022 werkzaam bij ABC Fysiotherapie en werkt op maandag, dinsdag en donderdag op de locaties Langerak - Parkwijk & Veldhuizen - Vleuterweide.

 

Full Review Bet365 www.bbetting.co.uk